İngo Swann ve Kehanetleri

 


İngo Swann, 14 Eylül 1933 tarihinde ABD'nin Colorado eyaletinde doğdu. Salt lake City, Westminester College'da sanat ve biyoloji öğrenimi gördü. Askerliğini uzak doğu'da yaptı. Çoçukluğundan beri psişik deneyimler geçirmiş olduğundan, 1960'ların sonlarında Amerikan Psişik Araştırma Derneğinin (ASPR) durugörü; telepati ve ölüm ötesi deneyimi araştırma programlarına süreli olarak katıldı.

ASPR'de daha sonra Standfort Araştırma Endüstrisin'de (SRI) yapılan deneylerde coğrafi duru görü yeteneğiyle deneyin yapıldığı yerlere çeşitli uzaklıklarda bulunan bölgelerin durum ve koşulları hakkında bilgi vermekle kalmadı, Jüpiter ve Satürn gibi gezegenlerin coğrafi özellikleri hakkında bilgi vermeyi başardı ve bunlar kanıtlandı.

Kimilerine göre swann en ilginç paranormal yeteneği kendisine coğrafi enlem ve boylam verilen noktada ne olduğunu görebilmesiydi. (INGO Swann bu yeteneğiyle soğuk savaş sırasında rus denizaltılarının yerini saptamıştır.

İngo Swann ve Kehanetleri İngo Swann ve Kehanetleri ParanormalTR İngo Swann Kimdir, İngo Swann Kehanetleri ve hakkında bilgi... İngo Swann , 14 Eylül 1933 tarihinde ABD'nin Colorado eyaletinde doğdu. Salt lake City, Westminester College'da sanat ve biyoloji öğ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved