Haberci Rüyalar

 


Rüyalar metafiziksel bir olaydır. İç dünyamızdan doğar. Zaman ötesi nitelikleri ile birlikte bilinç altına yansıyarak bize  ulaşır. Bu arada bilincin ve şuur altının şekillerine ve fotoğraflarına bürünür.

Herkes uykusunda rüya görür ama çoğunu hatırlayamaz ;derin uyku konumunda görülen rüyalar gibi,hatırlanan rüyalar uyanmaya yakın görülen rüyalardır.



Bazı rüyalar bizi ürkütebilir veya sevindirebilir , uykumuzdan; mutlu , üzgün ,sıkıntılı kalkabiliriz…

Haberci rüyaları anlamamız açısından şunu dikkate almalıyız :Biz de etki bırakan rüyalar ve gördüğümüz rüyanın içinde bizim; sevdiğimiz , korktuğumuz, hobilerimiz, uğraşılarımız, mesleklerimiz gibi alıntı parçalar var ise bunlar bize dolaylı olarak aktarılan ve oluşacak bir olayı belirtirler .İşte bunlar ;haberci rüyalardır.

Örnek verecek olursak ; mesleği öğretmen olan bir bireyin rüyasında kendisini müdür olarak görmesi veya başka bir örnek ise tarihle uğraşan birinin rüyada kendisini kral görmesi gibi…Burada da dikkat ederseniz kişinin ilgili olduğu aktivitelerle ilgili ona haber verici şekilde rüyalar görülebilir.

Sizde etki bırakan iyi veya kötü rüya gördüğünüzde yapacağınız şey şu olmalıdır: sabah kalktığınız zaman görmüş olduğunuz rüyayı, musluğun suyunu açın ona anlatın yani suya söyleyin.Suya anlatmanız sebebi; rüya iyiyse başka kişilerin enerjilerden etkilenmemesi için, eğer rüya kötü ise, ilk anlatımla olumsuz enerjiyi karşınızdaki kişiye yansıtmamanız içindir.

Rüyanın ilk anlatımı önemlidir: Bunu suya anlatmanızın sebebi: Su ;negatif enerjiyi çeker ,bu da size ve başkasına kötü rüyanın tesir etmemesine yarar sağlar, gördüğünüz rüya iyi ise de, insanın kendi kendine bile nazarı değebilir ki nazarı (negatif enerjiyi )tıp bile kabul ediyor; olumsuz enerjiyi ortadan kaldırmaya yarar sağlar.

Ve ayrıca bu iyi rüyalar için geçerlidir:

Kendinize bir rüya günlüğü tutma alışkanlığı kazandırın ve yazın .El yazısıyla yazmanız enerjinizin kağıda  dökülmesine ve iyi rüyanın daha hızlı bir biçimde oluşmasına katkı sağlar
Haberci Rüyalar Haberci Rüyalar ParanormalTR Rüyalar metafiziksel bir olaydır. İç dünyamızdan doğar. Zaman ötesi nitelikleri ile birlikte bilinç altına yansıyarak bize   ulaşır. Bu arad... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved