Durugörü Çeşitleri

 


Basit Durugörü: Herhangi bir anlam ve mesaj taşımayan bir takım imajların görülmesidir. Çoğunlukla gözler kapalıyken beliren birtakım imajlardan oluşur. Durugörünün ilk aşamasıdır. İnsanların belli bir bölümünde bu yetenek kendiliğinden işler durumdadır. Ve bu oran hiç de küçümsenemeyecek boyutlardadır.

Bu seviyede bir durugörüye sahip olan kişiler, gözlerini kapadıklarında istedikleri imajları rahatlıkla görebilirler. Bu imajlar ya kendi isteklerine bağlı olarak görülür, ya da bir takım imajlar otomatik olarak gelip geçer. İşaret dili olarak,bilgi verici objeler,görüldüğü kişide gelecek açısından bir haberdir.Mesela televizyon seyrederken,o anda düşündüğü bir konuya benzer bir obje yada fenomen görmesi gibi.

Mekan İçinde Durugörü: Uzakta meydana gelen olayları ya da yerlerin algılanması ve görülmesidir. Normal olarak görülmesi mümkün olmayan uzaktaki bir yerin veya kapalı, saklı olan şeylerin görülerek tariflerinin yapılabilmesi bu seviyeli bir durugörü yeteneğinde mümkündür.Telepatik-durugörü yeteneği beynin alfa-beta-teta ve delta elektriğinden farklı ön beyinde gama elektrik akımıyla hisleri algılar. Mesela:Deprem olacağını önceden sezmek,yada bir insanı gördüğü zaman,gelecekte o insanın başına neler geleceğinin aldığı telepatik iletiyle hissetmek.

Zaman İçinde Durugörü: Geçmiş ya da gelecekten bilgi veren kahinlerin kullandıkları yetenektir. Durugörünün en gelişmiş safhasıdır. Durugörünün bu safhasında görülen imajlar geçmiş bir zaman diliminde meydana gelmiş olan bazı olaylarla ilgili olabileceği gibi gelecekte ortaya çıkacak olan bazı olaylarla ilgili de olabilir. Burada da adeta bir film seyredermişesine olaylar izlenebilir. Bu derece gelişmiş bir durugörü yeteneğine sahip olan kişilerin sayısı bir hayli azdır. Çok ender olarak görülür.Bu yeteneğe sahip olan insanlar hep gizli kalmıştır,gizli kalmaya da devam edecektir. Ayrıca günümüzde gizli kahinlerde vardır.Fakat onlar medyum-cinci-hoca gibi isimleri çıkan değil,gerçekten 3.gözü yani kalp görü açık insanlardır.Kahinlik bazı objeler kullanılarak ta tarihten beri kullanılmış bir olgudur. Kristal küreye bakmak,güneş hareketlerine bakarak yani mayalar gibi.
Durugörü Çeşitleri Durugörü Çeşitleri ParanormalTR Basit Durugörü:  Herhangi bir anlam ve mesaj taşımayan bir takım imajların görülmesidir. Çoğunlukla gözler kapalıyken beliren birtakım imajl... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved