Büyük Şans Üçgenleri ve Anlamları

 


Büyük Ateş üçgeni: Eğer büyük ateş üçgeniniz varsa istek/heves yaratmak bakımından kendinize yeterlisinizdir. Ateşinizin yanması için başkasına ihtiyacınız yoktur; içinizde yol gösteren –pilot- ışığınız vardır ve o ışık hep yanar. Diğer insanların liderliğini reddetme eğiliminiz olabilir, çünkü kendiniz ilham kaynağısınızdır ve o şeyi kendi tarzınızla daha hızlı ve daha olumlu bir şekilde yapacağınıza oldukça güvenme eğilimindesinizdir.

Büyük Toprak üçgeni: Toprak üçgenine sahipseniz biriktirme ya da saklama konusunda iyisinizdir ve kaynakları toplamakta pratik yönünüze ve yeteneklerinize çok güvenirsiniz. Böylece yardım istememek ve yardım tekliflerini reddetmek eğiliminde olabilirsiniz. Çünkü yapabilme yeterliliğiniz olduğunu hissedersiniz ve yardımsız daha çok zaman alsa da, yapabilirsiniz.

Büyük Hava üçgeni: Büyük hava üçgeniniz varsa, zihinsel yeteneklerinize aşırı güvenirsiniz. Diğerleri öğrendikleri şeyi sizinle paylaşmak istediklerinde veya bir şey hakkında farklı fikirler sunduklarında nezaketle, fakat kesinlikle onları durdurursunuz. Ne bildiğinizi bilirsiniz ve eğer daha fazlasını bilmeye ihtiyaç duyarsanız onu kendi kendinize öğreneceksinizdir- daha zor yoldan olsa bile...

Büyük Su Üçgeni:
Eğer büyük su üçgeniniz varsa hassasiyet zenginliğine sahipsiniz ve kendiniz için ihtiyaç duyduğunuz duygusal güvenlik seviyesini oluşturmakta yetenekli olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu nedenle diğerlerinin sevgi gösterisi ve besleme, destekleme gayretlerini reddetme ve genelde duygusal insanlardan rahatsız olma eğiliminde olabilirsiniz ya da duygularınıza çok yoğunlaştığınız için başkalarından size ulaşan şeyleri ıskalayabilirsiniz.

Büyük Şans Üçgenleri ve Anlamları Büyük Şans Üçgenleri ve Anlamları ParanormalTR Büyük Ateş üçgeni: Eğer büyük ateş üçgeniniz varsa istek/heves yaratmak bakımından kendinize yeterlisinizdir. Ateşinizin yanması için başka... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved