Kahve Falında Armut Görmek

 


Kahve Falında Armut Görmek
Kahve Falında Armut Görmek: Bekarlar olanların kısa bir süre içerisinde evleneceğine aynı zamanda hamile kadınların kız çocukları olacağına işaret eder.Armut görmek, karşılaştığınız bir beladan dolayı eldeki varlığınızdan olacağınıza, tüm mallarınızı satacağınıza ve bir süre boyunca fakirlik çekeceğinize işaret eder.

Falda Armut Görmek, keyifli, mutlu, huzurlu ve neşeli olmaktır. Haram mal ve beraberinde getirdiği hastalıklara yakalanabilirsiniz. Bu gibi dertlerden kurtulmak için harama bulaşmayarak, alın teriniz ile para kazandığınız işler üzerine yoğunlaşmanız gerekiyor. Haram, size zarardan başka hiçbir şey kazandırmaz.

Kahve Falında Armut görmenin bir diğer anlamı, uzun bir yolculuğa çıkacağınızın bir habercisidir. İş ve okul hayatınızda yükselişlere geçerek, sayısız başarılı projelere imza atacak, kariyeriniz hızlı bir yükselişe geçecektir. Yaşlı ve hastalarınız varsa bu ay içerisinde onları kaybedebilirsiniz.
Kahve Falında Armut Görmek Kahve Falında Armut Görmek ParanormalTR Kahve Falında Armut Görmek : Bekarlar olanların kısa bir süre içerisinde evleneceğine aynı zamanda hamile kadınların kız çocukları olacağı... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved