Tarot Güç Kartı

 


Tarot Güç Kartı
Tarot Güç Kartı Düz anlamı: Kendini disipline sokmak, kuvvet ve dayanma gücü. Enerji, manevi güçlerin kullanımı ve maddi güçlerin önüne geçilmesi. Hareket, cesaret ve aşk nefreti. Yüksek ideallerin dünyevi ihtirasları aşması. Cömertlik ve ahlaki zafer. Şartların ve yaşamın üstünlüğü. Doğrunun güçlü olduğu inancı ve cesaretli olma. Düşünsel güç.

Tarot Güç Kartı Ters anlamı: Maddi düşüncenin, manevi düşüncelere üstün gelişi. Zalimlik ve gücün kötü kullanımı. Uyuşmazlık ve düşünce ayrılıkları. Bazı yorumculara göre, bu kartın ters anlamı yoktur, çünkü kuvvet her zaman güçlüdür.

Güç Kartında başının üzerinde, ölümsüzlüğün sembolü olan 8 sayısını taşıyan bir kadın görülür, bir arslanın ağzını kapatmaya çalışmaktadır. Aslanın başından beline kadar sarılı bir çelenk vardır, bu sembol, sınırsız güçleri dahi yenebilen arzuların birliğini simgeler. Bu anlam, tüm engellerin yok olması ve her tür karşıt etkinin ezilmesi şeklindedir. Astrolojik yönden, Terazi burcuna karşıttır. Erkek özellikli ve hava karakterlidir.
Tarot Güç Kartı Tarot Güç Kartı ParanormalTR Tarot Güç Kartı Düz anlamı: Kendini disipline sokmak, kuvvet ve dayanma gücü. Enerji, manevi güçlerin kullanımı ve maddi güçlerin önüne ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved