Tarot Ermiş Kartı

 


Tarot Ermiş Kartı
Tarot Ermiş Kartı Düz anlamı: Ustalık ve basiret. Düşünce ve planlama ile ilerleme, öte alemlerden gelen bilgi ve ilhamlar. Niyetlinin, kendisini amaca ulaştıracak kişi ile tanışması.İç benden gelen sese önem verme, dikkat ve tedbir, bir erteleme ve sonra kazanma.

Tarot Ermiş Kartı Ters anlamı: Aşırı korku ve tereddütler, gizleme, acemilik, gereksiz tedbirlilik. Yaşlılık korkusu ve inatçılığın ilerlemeye engel oluşu.

Ermiş Kartında yaşlı bir adam, elinde bir fenerle, bir tepenin üzerinde durmaktadır. Sol elinde bir asa vardır. Bu adam, gizli bilimleri simgeler. Yaşlı adam, bilgeliğin ve varlığın kendisidir. O no'lu karttaki genç adam, sabah aydınlığında göğe bakan bir delikanlı iken, bu karttaki yaşlı adam, gece ışığında aşağıya bakan sakallı bir adamdır. Bu kartla beraber, O no'lu karttan başlayan ve gizemli sayı 9'a kadar ulaşan bir çark anlatılmaktadır. Yani deneyimsiz bir genç olan Deli, yaşam boyu birçok adımlar atmış ve sonunda başarılı olmuştur. Astrolojik yönden, Başak burcuna karşıttır. Erkek özellikli ve toprak karakterlidir.
Tarot Ermiş Kartı Tarot Ermiş Kartı ParanormalTR Tarot Ermiş Kartı Düz anlamı: Ustalık ve basiret. Düşünce ve planlama ile ilerleme, öte alemlerden gelen bilgi ve ilhamlar. Niyetlinin, ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved