Tarot Ay Kartı

 


Tarot Ay Kartı
Tarot Ay Kartı Düz anlamı: Gizli düşmanlık ve aldanma, hatalar. Tehlikeler, kararsızlık, sevilen birinin başına gelebilecek bir şanssızlık. Niyetli olanın, en içten gelen, anlamsız bir sezgi ile rahatlayabileceği.

Tarot Ay Kartı Ters anlamı: Sinir bozukluğu, kararsızlık, iradesizlik, yanlış davranış ve pasiflik, hileler.

Ay Kartında, bir kurt ve bir de köpek görülüyor, ikisi de başlarım kaldırmış Ay'a doğru uluyorlar. Suyun içinde görülen bir yengeç ise, kıskaçlarını onlara doğru uzatmış. Havuz, fiziksel oluşumu simgeleyen zekânın derinliğidir. Yengeç sembolü ise, bilincin açığa çıkmasının ilk aşamasıdır. Kurt, doğanın bir türlü sakinleşmeyen ve kontrol edilemeyen yönünü, köpek ise, insanla birlikte yaşama uyum sağlanabilmesini göstermektedir. Arkadaki iki kulenin arasında, yukarıya doğru giden bir yol görülür. Bunun anlamı insanoğlunun ilerleme mücadelesidir. Ay'dan düşen damlalar, yaşam gücünün maddi varlığa doğru, yukarıdan aşağıya olan inişini simgelemektedir. Eski inançlarda, Ay'ı ölümle ilgili olduğu kabul ediliyordu. Ruhlar, ölümden sonra bedeni terk ederek, Ay'da uzun ve sessiz bir dönem geçiriyorlardı. Bu bekleyiş, yeniden doğuma kadar sürüyordu. Sonuç olarak, Ay'ın iki yönü olduğu anlamlandırılır. Bir yönü, ölümün korku dolu karanlık mağarasıdır. Diğer yönü ise, yeni bir yaşamın doğuşudur. Astrolojik yönden, Balık burcuna karşıttır. Dişi özellikli, su karakterlidir.
Tarot Ay Kartı Tarot Ay Kartı ParanormalTR Tarot Ay Kartı Ters ve Düz Anlamları, Tarot Falında Ay Kartı... Tarot Ay Kartı Düz anlamı: Gizli düşmanlık ve aldanma, hatalar. Tehlikeler, kararsızlık, sevilen birinin başına gelebilecek bir şanssızlı... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved