Kahve Falında At Görmek

 


Kahve Falında At Görmek
Kahve Falında At (Beygir) Görmek: günlük hayatta başarının, gücün ve kudretin sembolüdür. Kahve falında at görmek ise iyi anlamlara gelmektedir. At öncelik falda murat anlamındadır. Yani kişinin dileğinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Falda At Görmek, kişinin bulunduğu mevkiden üst mevkilere yükseleceğini ve rızkının artacağını belirtmektedir. Eğer şaha kalkmış bir at varsa fincanda bu yakın bir arkadaşınızla kavga edebilirsiniz. Kahve falında atın sadece başı varsa bu yeni bir iş ya da yolculuğa çıkacağınızı ve mutlu şekilde sonlanacağını gösterir. Atın yeleleri uzunsa bu karşınıza çıkacak hayırlı bir kısmeti işaret etmektedir.

Bekar bir kadının kahve falında at varsa bu yakın bir zamanda evleneceğine ve baba evinden uzaklaşacağı şeklinde yorumlanır. Falda görülen At sembolü genellikle iyi yorumlanmaktadır.
Kahve Falında At Görmek Kahve Falında At Görmek ParanormalTR Kahve Falında At (Beygir) Görmek : günlük hayatta başarının, gücün ve kudretin sembolüdür. Kahve falında at görmek ise iyi anlamlara gelme... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved