Kahve Falında Sandal Görmek

 


Kahve Falında Sandal Görmek
Kahve Falında Sandal Görmek: Yakınınızda olan bir kişinin arkanızdan işler çevirdiğine işaret eder. Dikkat etmelisiniz yakında zamanda sorunlar yaşayabilirsiniz.

Falda görülen sandal, ortam değişikliğinin ve mutluluğa yorumlanır. Kısa bir süre içerisinde size tatil yolu gözüküyor ve bol bol yeni yerleri gezecek, rahat hayatın tadını çıkaracaksınız. Geçmişte yaşadığınız acılı günler, fakirlik ve sıkıntılar bu dönemden sonra keyifli günler yaşayacaksınız. Dilek ve dualarınız kabul olacak, uzun zamandır yaşamak istediğiniz hayalleri tek tek yaşayacaksınız. Maddi açıdan yükselişe geçeceğiniz bu dönemlerde, yeni arabalara ve evlere sahip olacaksınız.

Kahve falında sandal görmenin diğer bir yorumu ise, aşk hayatınızda eşiniz veya sevgiliniz ile aranızda bazı tartışmalar gündeme gelecek ve birbirinizin kalbini oldukça kıracaksınız. Bu sarsıntılı dönemleri uzun sürdürmemek ve tartışma sonrasında karşınızdaki kişinin gönlünü almak, barışma amacıyla ilk adımı karşı tarafın atmasını beklemeden ilk olarak siz atmalısınız. Aksi takdirde aranızdaki sevgi bağları tek tek kopacak ve ilişkiniz bozulmaya başlayacaktır.
Kahve Falında Sandal Görmek Kahve Falında Sandal Görmek ParanormalTR Kahve Falında Sandal Görmek : Yakınınızda olan bir kişinin arkanızdan işler çevirdiğine işaret eder. Dikkat etmelisiniz yakında zamanda so... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved