Kahve Falında Keçi Görmek

 


Kahve falında keçi görmek, sıkıntılı bir dönemi büyük bir rahatlıkla atlatacağınıza işaret eder. Keçi; inatçılığın, ve dik kafalılığın sembolüdür. İş hayatında oldukça telaşlı bir dönem geçireceksiniz, iş yerinde yöneticiler ile herhangi bir tartışmaya girmemeye çalışın ve onların sizi kıskanmalarına karşı herhangi bir karşılık vermeyin. Ayrıca Bu haftalarda konuşmadan önce dikkatli bir şekilde kullanacağınız kelimelere dikkat etmeniz gerekiyor. Konuştuğunuz herşeyin hayatınıza etki edeceği bir dönem geçireceksiniz.

Ayrıca falda keçi görmek, sevgilinize veya eşinize karşı olabildiğince samimi ve dikkatli bir şekilde davranmaya çalışın. Onun sizden gelecek sevgiye oldukça ihtiyacı var. Fakat göstermelik olarak yaptığınız tüm davranışların farkında olabileceğini sakın unutmayın.

Kahve falında keçi görmenin başka bir yorumu ise, oldukça sakin ve güzel bir dönem geçireceğinize ve arkadaşlarınızla önemli bir konu hakkında iş birliği yapabileceğinize yorumlanır. İş ve okul hayatınızda olumlu ve akılcı planlar yapmaya özen gösterin. Sosyal yaşamınız oldukça enerjik bir şekilde ilerlemeye devam edeceksiniz.
Kahve Falında Keçi Görmek Kahve Falında Keçi Görmek ParanormalTR Kahve falında keçi görmek , sıkıntılı bir dönemi büyük bir rahatlıkla atlatacağınıza işaret eder. Keçi; inatçılığın, ve dik kafalılığın se... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved