Kahve Falında Karga Görmek

 


Kahve Falında Karga Görmek: Yakın çevrenizde bulunan kişilerden birinin sizin arkanızdan konuştuğunu ve size iftira attığının habercisidir. aşk hayatınızda ilgi gösterdiğiniz ve hayatınıza yeni giren bir kişi size duygularını belli etmede her ne kadar zorlansa da size olan yakınlığı herkes tarafından bilinmektedir. Bu hafta içerisinde size yakınlaşacak ve duygularını açığa çıkartacaktır. Sizde beklenilen karşılığı geciktirmemeniz gerekli.

Falda karga görmenin başka bir yorumu ise, yaşadığınız maddi zorlukların bir çok nedeni olabileceğini, hemen finansal konuda durum değerlendirmesi yapmanız gerektiğinin işaretidir. Alacaklı olduğunuz paranın geç gelmesi bu sorunları yaşamanızda büyük bir etmen olabilir. Ayrıca son zamanlarda arkadaşlarınızın beğenmediği durumları oldukça sık tekrarlıyorsunuz, kendinizi çeki düzen verin ve arkadaşlığınızı tehlikeye atmayın.
Kahve Falında Karga Görmek Kahve Falında Karga Görmek ParanormalTR Kahve Falında Karga Görmek : Yakın çevrenizde bulunan kişilerden birinin sizin arkanızdan konuştuğunu ve size iftira attığının habercisidi... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved