Kahve Falında Eşek Görmek

 


Kahve Falında Eşek Görmek
Kahve Falında Eşek Görmek: İstediğinizin olması bakımından oldukça çok çalışmanız gerekmektedir. Kişinin inatçı bir karaktere sahip olduğunun işaretçisidir.

Falda görülen eşek, yolculuğun ve seyahatin simgesidir. Bu fal baktıran kişinin, uzak bir yolculuğa çıkacağını veya uzakta bulunan sevdiği bir kişinin ziyarete gelmesi olarak da ifade edilir.

Fal baktıran kişinin ayrıca, deliler gibi aşık olduğunun ifadesidir. Kahve falında çıkan eşek, falı baktıran kişinin aşk hayatında, katlanılamaz derecede inatçı, dediğim dedik bir kişi olduğunu ve bu nedenle sık sık ilişkide sorunlar yaşanıldığının habercisidir. Kahve falına göre eşek saflığın, temizliğin ve çalışkanlığın sembolüdür.

Kahve falında eşek çıkan kimselerin, İş hayatında parmak ile gösterilen, güvenilir ve örnek kimseler olduğunu söyleyebiliriz. Genellikle, genç kızların fallarında çıkan eşek figürü sakarlığı ve şaşkınlığı temsil eder.
Kahve Falında Eşek Görmek Kahve Falında Eşek Görmek ParanormalTR Kahve Falında Eşek Görmek : İstediğinizin olması bakımından oldukça çok çalışmanız gerekmektedir. Kişinin inatçı bir karaktere sahip olduğ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved