Kahve Falında Domuz Görmek

 


Kahve Falında Domuz Görmek: Çevrenizde sözünde durmayan, sizi daima üzen bir dostunuz var. Kahve falında görülen domuz; kıskanç, fesat bir kişiliğe sahip ve başkaları için kötülük besleyen hain karakterli kimseler olarak yorumlanır. Zaten dinimizde de domuz, eti yenmeyen ve sevimli bir hayvan olmadığı için, falda görülmesi pekiyi bir yön teşkil etmez.

Falda görülen domuz, Çevrenize karşı, hoşgörülü olmanız ve düşman kazanmamanız gerektiğinin işareti olarak da bilinir. Çünkü kahve falında domuz görülen kişilerin yeterince düşmana sahip olduğu söylenir. Ayrıca çevrenizde dost bildiğiniz kimselere çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu kişiler dost görünümlü, sinsi sizi devamlı küçük düşüren ve verdiği sözlerde durmayan kişilerdir. Hatta mümkünse bu nitelikli kimselerden bir an önce kurtulmaya bakın, zira ilerleyen zamanlarda sizin için sorun oluşturacaklardır.
Kahve Falında Domuz Görmek Kahve Falında Domuz Görmek ParanormalTR Kahve Falında Domuz Görmek : Çevrenizde sözünde durmayan, sizi daima üzen bir dostunuz var. Kahve falında görülen domuz; kıskanç, fesat bir ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved