Kahve Falında Çizme Görmek

 


Kahve Falında Çizme Görmek: İş hayatınızda disiplinin ve otoritenin işaretidir. Özellikle iş hayatınızda, karşılaşacağınız bu karaktere sahip insanlardan uzak durmamalı ve çekinmemelisiniz. Çünkü bu kişiler yapıları gereği böyledirler ve asla size karşı bir tehlikeleri yoktur.

Falda görülen çizmeler, iş hayatındaki gelişmelerin habercisi olarak da yorumlanır. Bu, kısa sürede kavuşabileceğiniz bir mevki ve beklemediğiniz bir anda elinize geçecek parayı temsil eder. Kahve falında çizme görülen kimsenin iş nedeni ile uzun bir yolculuğa çıkacağı da söylenir. Sadece iş hayatında değil, ayrıca güncel yaşamda da, bir anda herkes tarafından beğenilen ve taktir edilen bir kişi olabilirsiniz. Kahve falında çıkan çizmenin, fal baktıran kimsenin şansının yaver gideceği şeklinde de yorumlanır.
Kahve Falında Çizme Görmek Kahve Falında Çizme Görmek ParanormalTR Kahve Falında Çizme Görmek : İş hayatınızda disiplinin ve otoritenin işaretidir. Özellikle iş hayatınızda, karşılaşacağınız bu karaktere s... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved