Kahve Falında Bulut Görmek

 


Kahve Falında Bulut Görmek: Çalıştığınız işte yükseleceğine ve kariyerinizde önemli adımlar atacağınıza işarettir. İş ve okul hayatınızda yeni girişimler yapacaktır, mal ve mülk açısından zenginleşeceksiniz.Bulut görmek, eskilerin yorumuna göre o yıl içerisinde bolluk ve berekete, iyi amele, hayırlı işlere işaret eder.

Falda görülen bulutlar, kısa zamanda çok uzaklardan bir haber alacaksınız ve bu haber hem sizi üzecek hem de sizi sevindirecektir, karmaşık duygular yaşayacağınız günler oldukça yakın. Aşk hayatınıza kara bulutlar gelecek ve kıskançlık tohumları yeşerecektir, bu zaman zarfında sevginizin gücü ölçülecektir.

Kahve falında bulut görmenin diğer bir anlamı ise, hem iyi haberlerin hem de kötü haberlerin olduğu günlere işarettir. Bulut görmek aynı zamanda şifaya işarettir, uzun süre yatan bir hasta, şifa bularak ayağa kalkacak ve eski günlerine geri dönecektir. İş hayatınızda yeni girişimler yaparak, farklı iş platformlarına yatırım yapın. Çalışma hayatınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz fakat oldukça dirençli olmanız ve sürekli ayakta kalmaya çalışmalısınız.
Kahve Falında Bulut Görmek Kahve Falında Bulut Görmek ParanormalTR Kahve Falında Bulut Görmek : Çalıştığınız işte yükseleceğine ve kariyerinizde önemli adımlar atacağınıza işarettir. İş ve okul hayatınızda y... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved