Deste Katina Urmiaa Kartı ve Anlamı

 


Katina Urmiaa Kartı
Urmiaa, Onu gördüğün zaman, serin bir rüzgarın senin kanını dondurduğunu hissedersin. Bakışları buz gibidir. Bu kumral kadının kalbinin kapılarını açıp,orada taht kurmayı başardığın zaman o tutkunun esiri olur. Her ne konuda olursa olsun, azmettiği her şeyi başarır ve ne yaparsa yapsın, en iyisini yapar.

Bütün sorunların bir anda başına üşüşmesi onun için işkencedir. Şayet Deste, bu kadını sevgiliniz olarak gösteriyorsa bilin ki, aşık olduğu zaman gözü hiç bir şeyi görmez. Görse bile her şeyi yanlış görür.Deste'de bu kart sadık kadın arkadaşı, dostu simgeler.

Düz Anlamı: Huzur ve sükunet hüküm sürüyor.Düzen sağlayan bir kişi görünüyor.Kart aynı zamanda,kadının başarısının emeğe ve çok çalışmaya bağlı olduğuna delalet eder.

Ters Anlamı: Ailen için endişeleniyorsun. Başarıya giden yol, gerçekten de çok zorlu engeller ve şanssızlıklarla dolu.

Aşk Anlamı: Yanlış kişiyi sevdiğin düşüncesiyle kendine eziyet ediyorsun. Ancak bu ilişkiden öylece sıyrılamayacaksın da. Çünkü aradaki tutku çok güçlü. Güvendiğin bir arkadaşın sana bu soruna ilişkin bir çözüm yolu önerecek.
Deste Katina Urmiaa Kartı ve Anlamı Deste Katina Urmiaa Kartı ve Anlamı ParanormalTR Urmiaa , Onu gördüğün zaman, serin bir rüzgarın senin kanını dondurduğunu hissedersin. Bakışları buz gibidir. Bu kumral kadının kalbinin k... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved