Deste Katina Kalif Kartı ve Anlamı

 


Katina Kalif Kartı
Kalif, Altın yelesi olan yakutun kır atı, korkusuzdur. Sürekli sağa sola koşturur. Şayet at kadınsa, saygı görmek; erkek ise lider olmak istiyor demektir. Bu erkek sana rastlarsa çekiciliğiyle seni büyüleyecek demektir. Şunu bilmelisin ki bu erkeğin evliliği süresince de bir sürü kadınla ilişkisi olacaktır; ancak her seferinde yine karısına dönecektir.

Düz Anlamı: Yaşama tutkusu ve dünyevi zevklere karşı zaaf söz konusu. Bağımsızlığa ve yaratıcılığa duyulan arzu görünüyor. Gününü gün eden bir kişiyi temsil ediyor. Bu kart aynı zamanda, açık konuşmaların ve temiz hesaplaşmaların en iyi yöntem de olduğunu söyler.

Ters Anlamı: Şiddet, baskı, kendini beğenmişlik ve kararsızlık hüküm sürüyor.bu kartın diğer anlamı da şu dur: Düşmanını küçümseme,onun söylediklerini iyi dinle. Bu, senin yararına olur.

Aşk Anlamı: şansın ruhu durumunu değiştirene kadar, sevdiğin kişiden ayrılacaksın.
Deste Katina Kalif Kartı ve Anlamı Deste Katina Kalif Kartı ve Anlamı ParanormalTR Kalif , Altın yelesi olan yakutun kır atı, korkusuzdur. Sürekli sağa sola koşturur. Şayet at kadınsa, saygı görmek; erkek ise lider olmak... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved