Astral Seyahat Teknikleri

 


Astral Seyahat, gerçekleştirmenin türlü yöntemleri vardır.Herkes beden dışına çıkabilmek için kendisine özgü bir yöntem belirlemiştir. Doğrusu da bence budur. Sizin için hangi yöntemin daha uygun olduğunu bulana hatta kendi metodunuzunu geliştirene kadar en çok kullanılan etkili yöntemlerle en azından bir başlangıç yapabilirsiniz.

Astral Seyahat Denemelerine Başlamadan Önce Yapmanız Gerekenler!
  • Vücudunuzu rahatsiz eden ve hissettiginiz tüm aksesuarlari çikartin. (saat, yüzük, kolye)
  • Göz kapaklarınıza direkt ışık gelmeyecek şekilde odayı karartın.
  • Başınız kuzeye gelecek şekilde kuzey-güney aksisine göre sırt üstü yatın.
  • Tüm elbiselerinizi çıkartın, fakat vücut isinizi normal seviyede tutacak şekilde ayarlayın.
  • Nerede ve hangi zamanda olursa olsun mutlaka rahatsız edilmiyeceğiniz bir yerde olun.
  • Rahatlama durumuna geçin.
  • Nefesinizi yarım açık dudaklarınızdan alıp verin.
Astral Seyahat Metodu 1

Ayağınızdan alnınıza kadar vücudunuzu nokta olarak düşün ve zihinsel gücünüzle bedeninizin 1 metre yukarıda olduğuna odaklayın Astral bedeninizin alin kısmını vücudunuzun ayak hizasına gelecek şekilde ileriye gittiğine odaklanın.

Ayaklarınız sabit bir noktada kalacak ve yüzünüz 90 derece dik gelecek şekilde yukarı ve ileri doğru kalktığınızı ve ayaklarınızın üzerinde doğrulduğunuzu düşünün ve buna odaklanın. Birden hafiflemiş ve kuş gibi olduğunuzu hissedeceksiniz iste o zaman kendi bedeninizi yatarken görebilirsiniz.

Ters Düşünme Beyin Aldatmacası ile Astral Seyahat

Hazirlik bölümündeki aşamaların tümü gerçekleştirilir. Kuzeye doğru yatış pozisyonunuzu, güneye doğru yatmış gibi düşünerek beyninizi aldatmaya çalışın. Beyniniz devamlı kuzeye doğru olduğunuzu ispatlamaya çalışacaktır. Beyninizin inanmasını sağladığınız anda titreşimlerle birlikte yükselmeyi gerçekleştirin Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verişinizde biraz daha hafifleyerek yükseldiğinize odaklanın. Yükselmenin diğer yolu ise yukarıda asili bir ipi çektiğinizi düşünmektir. Eğer titreşimler halen oluşmamışsa ipi her çektiğinizde belli bir rahatlama ve titreşimler meydana gelecektir. Ugraşlar sırasında birden fazla tekniği kullanmaktansa her adıma tam konsantre olmak akla başka şeyleri getirmeyeceğinden mutlak başarıya kolayca gitmenizi sağlayacaktır. Ayrılma tam olarak gerçekleştiğinde görüntüler ve uğultular başlayacaktır. (herkes için ayni olmayabilir.) Artık yapmanız gereken tek şey düşüncelerinize hakimiyet ve uçuş provalarıdır.

Beyinde orientation denilen bir özellik vardır. Bu su demektir. Sizin gözleriniz kapalı olsa da elinizin ayağınızın nerede olduğunu bilirsiniz. Gözlerinizi kapayın ve parmağınızla burnunuza dokunmayı deneyin. Bunu ilk denemenizde başarabilirsiniz, her ne kadar farkında olmadan gayet doğal bir şekilde yaptığınız bu eylem beynimizdeki spesifik bir özellik olmadan gerçekleşemez.

Sizin amacınız basit bir hile yaparak beyninizi kandırmak ve bedeninizi bir süre için terketmek. Kendinizi bir hapishaneden kaçmaya çalışan bir mahkum gibi düşünün.Beyniniz ve onun koruma iç güdüsünü ise sizin dışarı kaçmanızı engellemek üzere orada bulunan gardiyanlara benzetebiliriz. Bedenden dışarı kaçabilmek her tarafı kameralarla dolu olan bir hapishaneden kaçmaktan daha zordur. Beynin oryantasyon özelliği sayesinde sizin tam olarak nerede olduğunuzu bilir. Normal bir uyku esnasında da sizin tam olarak uyku haline geçmeniz bekler ve öyle uyur.Oysa beyni kandırarak bedeni uyutmak ve dışarı kaçabilmek mümkündür. Eğer korkarsanız zaten beden dışına çıkmanız imkansızdır.

Simdi her zamanki gibi uyumak için yatağınıza gittiğinizi düşünelim. Beyin gayet her zamanki gibi sıradan bir şekilde hormonlorunuz da gerekli ayarlamaları yapıyor metabolizmanızı yavaşlatıyor ve gayet sıradan bir durum bu. Bu arada beyin tabi ki oryantasyon olayını son olarak bir kez daha kontrol ediyor. Bu arada siz duruma müdahale ediyorsunuz ve aslında bulunduğunuz yerin tam ters tarafında yani ayak ucunuzun olduğu yerde başınızın olduğunu iddia ediyorsunuz. Beyin hemen gerekli kontrolleri yapar ve size tam tersini iddia eder.Bu sırada önemli olan kendi iddianızı ona kabul ettirebilmektir.

Eğer diğer odalardan ses gelirse ,sesin geliş yönünü kontrol eden beyniniz bir avantaj kazanır ve baksana ses nereden geliyor demek ki beden senin söylediğin yönde değil der. Eğer odada bir gece lambası varsa yada pencereden gelen bir ışık varsa gözleriniz kapalı bile olsa göz kapaklarınıza gelen ışık sayesinde beyin bedenin gerçek yönünü belirler ve sizin onu yanıltmak istediğinizi anlayabilir. Tüm bunlara rağmen en azından ilk denemeleriniz de beyniniz size karşı koyamayacaktır. Bir süre sonra ona ayaklarınızın olduğu yerde aslında başınızın olduğunu kabul ettireceksiniz.Bu asamadan sonra artık beyin oryantasyon özelliğini kaybetmiştir. Uyku durumuna geçene kadar bedenin gevşemesini hissetmeye başlayabilirsiniz.

Bedeniniz bu durumda o kadar gevşer ki ayaklarınızı bile hissedemezsiniz. Karın boşluğunuzda da bir gevşeme hissedersiniz. Kendinizi oldukça hafiflemiş hissedersiniz.Daha sonra kulaklarınızda bir uğultu hissedersiniz. Sakin paniklemeyin, bilahare bedende vibrational state olarak adlandırılan çeşitli titremeler hissederseniz. Bu titremeler astral bedeninizde meydana gelmektedir ve gerçekte yatakta yatan bedeniniz titremez. Bu durum artık iyice bedenden ayrılmaya yaklaşmış olduğunuzun habercisidir. Genelde ilk denemeleriniz de böyle bir durumla karşılaştığınız da korkar ve vazgeçerseniz hata edersiniz.Bir daha ki sefere bu aşamalara ulaşmak daha zor olabilir. Bir de bu aşamalara ulaştıktan sonra beden den ayrılmayı gerçekleştirmek önemlidir.Bu da bir yetenek, biraz da bilgi isidir.

Bu aşamada rope metodu diye adlandırılan yöntem etkilidir. Karanlıkta yukarıdan aşağıya doğru bir halat sarktığını ve sizin ellerinizle onu çektiğinizi düşünün. Burada halatı görmeniz önemli değil, büyük ihtimalle bir kaç kez çektikten sonra görüntü de bazı kopukluklar olacaktır. Kesinlikle vazgeçmeyin ve ipi çekmeye devam edin. İpi göremeseniz de çekin. Bu şekilde Astral ayrılmayı rahatça gerçekleştirebilirsiniz.

İp Metodu ile Astral Seyahat

Astral Seyahat tekniklerinde en çok anlatılan metodlardan biridir. Ön hazırlık safhası tamamsa hiç bir yerinizi hissetmiyorsanız hayalinizde tavandan bedeninize doğru bir ip sallandığını ve sizde o ipe tutunup kendinizi yukarı çektiğinizi hayal edin.

Vücudunuzu hareket ettirmeyin. Yavaş yavaş kendinizin yukarı doğru çekildiğinizi hissedeceksiniz. Bazen o esnada özellikle el, kol ve bacaklarda karıncalanmalar olabilir sükunetinizi asla bozmadan heyecanlanmadan olayın akışına kendinizi bırakırsanız kendinizi odanızın içinde aniden buluverirsiniz.

Hayal Telkin Metodu ile Astral Seyahat

Bu deneyden önce yattığınız odanızı iyice inceleyiniz. Ön hazırlık safhasından sonra kendinizi bedeninizden 1 kaç metre yukarıda süzülürken ve odanıza bakarken hayal edin detayları atlamadan her şeyi görmeye çalışın. Oda lambasını, oda kapısını, masayı vs... Bu teknik sizin bedeninizden ayrılmanıza yarar sağlayacaktır.

Astral Seyahat Rüya Metodu

Rüya metodları sayesinde Astral seyahat deneyimleri yasayan kişilerin sayısı bir hayli fazladır. Bu teknikteki amaç rüya görürken rüyada olduğunuzu fark ederek şuurunuzu geri kazanmaya dayanır. Bunun için yapmanız gereken günlük hayatta yaşadığınız olaylar karşısında Neden oldu? Nasıl oldu? niçin oldu? gibi sorular sorup ve kendinize her mantıklı cevaplar verişinizden sonra Demek ki riyada değilim demeniz gerekmektedir.Rüyada gördüğünüz o saçma şeyler karşısında beyin ayni mantığı aranmaya çalışacak ve bulamayınca da rüyada olmadığınızın farkına varabilecek ve kendinizi aniden odanızda yada bildiğiniz başka bir yerde astral seyahatteyken bulabileceksiniz.

Kendi kendinize vereceğiniz telkinler Astral seyahatte büyük önem taşır. Gece yatmadan tuzlu birseyler yiyin ve odanızın bir kösesine bir bardak su koyun.Her gece yatmadan bunları yapın ve yine her gece yatmadan kendinize su telkinde bulunun Rüyamda susadığım da kalkıp o kösedeki bardaktan su içeceğim fakat bardağa dokunduğum anda şuurumu kazanacağım Bu teknik uygulanması çok kolay olduğundan bir çok kisi bu yolla astral seyahat deneyimi yaşamıştır. Bu tekniği en az 15 gün boyunca sürekli denemelisiniz.Ben teknikleri yeterince kısa ve öz olarak tuttum.Bu teknikler en çok kullanılan ve iyi sonuç getirebilecek tekniklerdir ama hiç birinin diğerinden üstün bir yani yok bence. Siz yapabileceğinize inandığınız ve korkmadığınız sürece yeterli telkin kullanırsanız sonuca ulaşabilirsiniz.

Kasları art arda Gevşetme Yöntemiyle Astral Seyahat

Rahat edebileceğiniz bir yer bulun.Bir koltuk,yatak veya divani kullanabilirsiniz; fakat yatay bir konumdayken gevşemek buyuk olasılıkla astral seyahate çıkmayı kolaylaştıracaktır.( Önceki yıllarda İngiltere de yapılan bir araştırmada, kendiliğinden astral seyahat yasayan oldukça fazla sayıda kisinin o sırada yatmakta olduklarını ortaya koymuştur.) Başladığınız zaman kaslarınızı kramp girme raddesinde sıkmayın. Sadece sıkın ve 5'e kadar sayın, sonra bir kaç saniye (5-10) gevşetin ve diğer kas grubuna geçin. Tüm dikkatinizi gerilimi ve gevşemeyi hissetme üzerinde toplayın. Düşüncelerinizi farklı yönlere kaymasına izin vermeyin.

Bedeninizin o anda üzerinde çalıştığınız belli kısmına odaklanmayı sürdürün ve unutmayın, kasları art arda gevşetmek fiziksel bir egzersiz olduğu kadar zihinsel bir egzersizdir. Her kas grubunu 2 yada 3 kere sıkıp gevşetin. Her ayrı kas grubunu sıkarken, bedeninizin diğer kisimlarini hareketsiz ve sakin kalmasına calisin.

Tüm benliğinizin, bedeninizin o anda üzerinde çalıştığınız kısmında konuşlandığını varsayın. Bunları yaptıktan sonra bedeninizi hissetmemeye başlayacak ve rahatladığınızı hissedeceksiniz iste o anda kendinize telkinler verin yukarıdan aşağı ip sarktığını düşünün ve yukarı doğru çekildiğinizi hissedin bunu isteyin ve birden kendinizi yukarıda vücudunuzu izlerken bulabilirsiniz.
Astral Seyahat Teknikleri Astral Seyahat Teknikleri ParanormalTR Astral Seyahat , gerçekleştirmenin türlü yöntemleri vardır.Herkes beden dışına çıkabilmek için kendisine özgü bir yöntem belirlemiştir. Doğr... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved