Hopi Kızılderilileri ve Kehanetleri

 


Hopi kehanetleri, gelecekle ilgili uyarılarda bulunuyor ve yeni bin yılın başından önce dünyada kesinlikle büyük değişiklikler olacağını söylüyor. Hopi adı barış anlamına gelir. Hopilerin kehanetleri yüzyılın sonlarında bizim güneş sistemimize girecek mavi bir yıldızdan söz eder.(Astronomlar bu mavi yıldızın varlığını yeni keşfetmişlerdir).

Bu yıldızın dünyada büyük değişime neden olacağı ve son olarak insan zihninde bir yükselmeye, açılmaya sebep olacağını söyler.Güneş sistemimizde mavi yıldız, dünya üzerinde korkunç manyetik titreşimler... İnsanlık bundan hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde etkilenecek.

Hopi Kızılderilileri Dokuz Kehanet

Ancak hopilere göre bu sözler gerçekleşmeden yani onlara göre dünyanın sonu gelmeden, gerçekleşeceğini söyledikleri dokuz kehanetleri var.

1- Beyaz tenli adamlar gelip kendilerine ait toprakları zorla alacaklar.Bunlar düşmanları gök gürültüsüyle vuracaklar.
2- Topraklarımız garip sesler çıkartarak dönen dönen tekerleklerin gelişini görecek.
3- Bufolaya benzer uzun boynuzlu bir hayvan bütün ülkeyi işgal edecek.
4- Topraklarımız yılan teli(demir yolu)ile kesilecek.
5- Ülke adeta dev bir örümcek ağıyla sarılmış olacak(telgraf,telefon,yüksek gerilim hatları)
6- Ülke taş nehirler (karayolları-otoyollar) ile bölünecek
7- Denizler siyaha dönecek ve bu durum bir çok canlının ölümüne sebep olacak(körfez savaşı ve cevre kirliliği)
8- Saçları bizim insanlarımız gibi olan pek çok genç insan dertli milletimize katılacak.Yöntemlerimizle bilgeliğimizle birlikte(hippiler)
9- Son işaret dünyanın üstünde göklerde bir yerleşme olduğu duyulacak. Ve bu büyük bir gürültüyle dünyaya düşecek (Mir uzay istasyonu kontrolden çıktı. Fransa üzerine düşmesinden korkuldu. Şuanda uygun bir yere düşürülmeye çalışılıyor)

Bundan kısa bir süre sonra Hopiler seremonilerine son verecekler. Bunlar büyük yıkımın işaretidir. Dünya ileri geri sallanacak. Bunların olması çok uzak değil. Mavi yıldız COCCHİNA şuanda görülmeyecek kadar uzakta fakat dünyaya o kadar yaklaşacak ki bir güneş gibi görünecek.

Günümüzde yaşayan hopi kızılderilisi, daha beyazlar Amerıka'ya ayak basmadan önce yapılmış olan bu kehanetlerin bir kısmını aynen aktarıyor, bazıları ise yorumlayıp anlatıyor. Ve şöyle devam ediyor. Hepimiz hopilerin 1. ve 2. dünya savaşları ile ilğili ön görülerinde haklı çıktıklarını biliyoruz. Şimdiyse hopiler bizi 3.dünya savaşı ihtimalinin bulunduğunu söyleyerek uyarıyorlar. Ruhlar bizi iki defa uyardı.

Şimdi 3.defa uyarıyla karşı karşıyayız. Bu sefer hiç kimse korunuyor olmayacak. Toz duman ve kül gökten yağacak. Küller bir yangınında olduğu gibi insanları kuru otlar gibi yakacak. Bir çok mevsim boyunca yeşermeyecek. Bütün bunlara nükleer savaşta kullanılacak atom bombaları sebeb olacak.

Kuzey Amerıkanın en eski yerli kabilelerinden olan ve kuzey Arizona black mesa mevkinde yaşayan hopi kızılderelileri 1.ve 2.dünya savaşlarının çıkacağını bilmiş ABD'yi uyarmaya çalışmışlardı.
Hopi Kızılderilileri ve Kehanetleri Hopi Kızılderilileri ve Kehanetleri ParanormalTR Hopi Kehanetleri, Hopi Kızılderilileri Dokuz Kehanet, Hopi Kızılderilileri Hakkında bilgi... Hopi kehanetleri , gelecekle ilgili uyarılarda bulunuyor ve yeni bin yılın başından önce dünyada kesinlikle büyük değişiklikler olacağını sö... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved